Proiectare Lucrări de Îmbunătățiri Funciare pentru ANIF

 

Like Consulting realizează proiectare lucrări pentru Agenția Națională de Îmbunătățiri Funciare (ANIF). Deținem atestare pentru a realiza astfel de proiecte, iar echipa noastră de specialiști are ani experiență de lucru în acest domeniu.

Tipuri de lucrări pentru care realizăm proiectări ANIF

Echipa Like Consulting realizează proiectări pentru următoarele lucrări de îmbunătățiri funciare:

 • Lucrări de irigații: stații de pompare, stații de repompare, rețete interioare de irigații, lucrări de alimentare și evacuare a apei, canale și conducte de aducțiune
 • Lucrări de desecare: canale colectoare principale, secundare și terțiare, împreună cu stații de pompare, construcții hidrotehnice, drenuri absorbante și colectoare
 • Lucrări de combatere a eroziunii solului: baraje, praguri, traverse, ziduri de sprijin

Etapa de proiectare cuprinde realizarea studiilor de teren și elaborarea documentației tehnico-economice. Acestea sunt cruciale pentru execuția corectă a lucrărilor de îmbunătățiri funciare.

Specialiștii noștri sunt pregătiți să vă ajute cu tot ce înseamnă proiectare. Avem ani experiență, personal atestat în domeniu, iar fiecare proiect este realizat cu mare atenție la detalii.

Ai nevoie de proiectare de îmbunătățiri funciare?

Lucrările de îmbunătățiri funciare au rolul de a preveni efectele negative produse de factorii naturali asupra terenurilor și crearea unor condiții favorabile de folosire a pământurilor. Aceste lucrări includ desecari, îndiguiri, irigații, amendamente calcaroase și multe altele.

Firmă atestată pentru serviciile de proiectare a lucrărilor de îmbunătățire funciară (ANIF) – Like Consulting

Ai parte de profesioniști atestați, capabili și determinați să te ajute în finalizarea fără probleme a acestui tip de lucrări.

Primim des cuvinte dragi și prețioase de la clienți în privința siguranței pe care o primesc de la echipa noastră. Calitatea lucrării vine odată cu implicarea profesioniștilor atestați și dedicați proiectelor la care Like Consulting se implică. În acest fel, tu ești liniștit că ai de partea ta un colaborator de bază și capabil să își țină promisiunile.

Iată doar câteva din categoriile de lucrări de îmbunătățiri funciare des intalnite azi:

 • Lucrări care au ca scop refacerea nivelului de umiditate din sol
 • Lucrări care previn sau elimină excesul de apa din sol
 • Lucrări care protejează solul de acțiunea mecanică a apei și a vântului
 • Lucrări care permit acumularea de apă necesară în activități agricole

Beneficiile lucrărilor de îmbunătățiri funciare în colaborare cu specialiștii LikeConsulting

 • Ameliorarea și diminuarea pagubelor provocate de factorii externi dăunători
 • Îmbunătățirea calității solului datorită controlului mai mare asupra irigațiilor și excesului apei în pământ
 • Încadrarea lucrării în timpul alocat proiectului și siguranța colaborării cu o echipă de profesioniști cu experiență din echipa Like Consulting
 • Datorită managementului excepțional al echipei noastre, clienții noștri revin și ne recomandă ca un partener de încredere. Lucrările importante au nevoie de profesioniști, expertiză, și management, lucruri pe care le primești în colaborarea cu noi.

Valorile specialistilor ANIF ai Like Consulting

Echipa noastră de specialiști lucrează conform unor valori și principii care asigură realizarea la termen a lucrărilor indiferent de gradul de complexitate.

Pregătire profesională si experiență in lucrările ANIF

Echipa Like Consulting este formată din specialiști atestați și pregătiți profesional. Avem experiență în a realiza proiecte de diferite niveluri de complexitate.

Suntem întotdeauna la curent cu noutățile din domeniu și lucrăm pentru a ne îmbunătăți cunoștințele profesionale.

Respect față de client/beneficiar

Respectul față de clienții noștri îl exprimăm printr-o muncă bazată pe exigență, atenție la detalii și profesionalism.

Respectăm cu strictețe regulamentele și legile în vigoare pentru a duce la bun sfârșit proiecte de cea mai bună calitate.

Oferim clienților noștri respectul și profesionalismul în proiectarea lucrărilor de îmbunătățire funciară.